Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Termeni de utilizare

Acest acord detaliază termenii și condițiile de la www. Infinite-Electronic.hk, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Citiți cu atenție acest termen de utilizare și declarație de confidențialitate înainte de a vă înregistra pe Infinite-Electronic.hk. După ce v-ați înregistrat cu succes, ați citit, ați acceptat și ați acceptat toți termenii și condițiile în ceea ce privește utilizarea și declarația de confidențialitate. vom publica versiunea actualizată pe Infinite-Electronic.hk, dacă am modificat această declarație. întregul conținut al acordului va intra în vigoare la data publicării. dacă nu sunteți de acord cu această revizuire, trebuie să întrerupeți relația cu Infinite-Electronic.hk.

1, ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI:

1), Calificarea utilizatorului:
Toți utilizatorii Infinite-Electronic.hk trebuie să fie o companie sau o persoană fizică care poate semna un contract juridic omnibus obligatoriu conform legii. Nu utilizați serviciul nostru dacă nu sunteți calificat. Nu puteți transfera sau vinde contul dvs. Infinite-Electronic.hk. Infinite-Electronic.hk își rezervă dreptul de a suspenda sau de a vă închide contul în funcție de dorințele acestora.
2), Materialul scris:
Toți utilizatorii trebuie să furnizeze informații personale reale și valide către COMPONENTS-CENTER.COM, pentru a vă asigura de afacerea obișnuită. În cazul unor modificări, vă rugăm să anunțați imediat și să actualizați la Infinite-Electronic.hk.
Toți utilizatorii Infinite-Electronic.hk sunt de acord să accepte e-mailuri și mesaje de la parteneri Infinite-Electronic.hk sau Infinite-Electronic.hk.

2, PRIVACY:

Infinite-Electronic.hk are o declarație de confidențialitate aplicată tuturor utilizatorilor, inclusiv acordul utilizatorului. Trebuie să citiți și să acceptați declarația de confidențialitate pentru a utiliza Infinite-Electronic.hk atunci când vă înregistrați și veți fi supuși unor restricții de către regula (și Infinite-Electronic.hk orice versiune actualizată a declarației de confidențialitate) în perioada utilizatorilor Infinite-Electronic.hk.

3, COMERȚ:

Toți utilizatorii la cumpărare trebuie să respecte următorii termeni:

4, SERVICIUL DE CALITATE ȘI DE AFACERI:

1), consultați serviciul post-vânzare.
2), Calitatea produselor.
Produsele Infinite-Electronic.hk vor respecta cu strictețe standardele guvernamentale și profesionale. Dacă nu avem standarde anterioare, vom efectua conform standardului producătorului, dacă, fără toate standardele de mai sus, clienții pot discuta și decide între Infinite-Electronic.hk. Orice problemă de calitate sau în afara standardelor de produse, utilizatorii pot cere să se întoarcă sau să le înlocuiască.

5, SECURITATE WEBSITE:

Veți accepta că nu puteți intra pe site prin orice tip de robot, software Spider sau Refresh pentru orice scop fără permisiunea Infinite-Electronic.hk în formă de scriere.
În plus, sunteți de acord că nu veți:

6, DECLARAȚIE PRIVIND DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

Dreptul de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial și toate drepturile oferite de Infinite-Electronic.hk fac parte din Infinite-Electronic.hk. fără permisiunea de Infinite-Electronic.hk, oricine sau membru poate t ¡»descarca, copiaþi, transmisie, revizuiþi, ºi editaþi. În caz contrar, toate responsabilitățile juridice vor fi suportate. Infinite-Electronic.hk deține dreptul la memoria serverului de date Infinite-Electronic.hk atunci când utilizatorul utilizează serviciul.

7, DISCLAIMER:

Infinite-Electronic.hk este responsabil pentru a oferi asistență tehnică asigurați-vă că site-ul web în stare de funcționare, încercați să evitați întreruperea serviciului sau limita de timp de întrerupere în cel mai scurt timp, asigurați-vă că utilizatorul se poate ocupa pe internet fără probleme. Dar, ca rezultat al forței majore sau din alte motive, nu poate controla, face ca accidentul site-ului să nu fie utilizat, să rezulte la pierderea înregistrărilor, a mesajelor sau a informațiilor pierdute, Infinite-Electronic.hk este iresponsabilitate: orice utilizator oferă informații greșite sau necompletate și false nu pot folosi serviciul Infinite-Electronic.hk sau suferă orice alte pierde, Infinite-Electronic.hk este iresponsabilitate.

8, ALTELE

Acest acord în toate privințele este guvernat de legile din Hong Kong. Acest site web toți utilizatorii sunt irevocabil Titularul Infinite-Electronic.hk este situat în jurisdicția instanței și instanța superioară. Prevederile prezentului acord sunt separabile. Dacă orice prevedere a acestui acord este considerată nevalabilă sau inaplicabilă, dispoziția poate fi ștearsă, iar restul prevederilor vor fi executate.